Uprostred Tanečného ostrova

07.03.2014 23:43

Viete, ako to vyzerá na Tanečnom ostrove? Zo všetkých strán znejú ľubozvučné melódie, ktoré vás pozývajú do tanca. Na takomto mieste veru nikto nedokáže bez pohnutia stáť. Už pri prvých tónoch ho to núti vlniť sa do rytmu a poskakovať. Veľmi radi sme sa nechali unášať touto radostnou atmosférou a pridali sa k všeobecnej veselosti. Dobrá nálada a široký úsmev boli totiž na celom ostrove prudko nákazlivé.

Ani sme sa nenazdali a postupne k našej pirátsko - námorníckej posádke pribudlo množstvo morských živočíchov. Neďaleko sme uvideli nádhernú medúzu, pestrofarebnú morskú hviezdicu, ale i vládcov mora či morské panny. Dokonca aj sama "Pani Voda" a jej služobníctvo neodolali a pustili sa to tanca. Kvapky a kvapôčky rôznych veľkostí a farieb boli všade, kde len oko dohliadlo. Z morského dna k nám zavítala aj zelená riasa či okatá chobotnica. Detský smiech a krik zobudil i partiu vodníkov, ktorí odpočívali v neďalekej tôni.

Hoci sa tancovalo do úplného vyčerpania, všetci účastníci odchádzali spokojní a s úsmevom na perách. Bodaj by nie. Veď si odnášali nielen dobrú náladu, ale aj ďalšie nezabudnuteľné zážitky, ktoré im na našej objavnej plavbe pribudli (viď fotogaléria).

 

 

 

—————

Späť