Pozdrav strážskej posádke

18.06.2014 18:27

Nakoľko sa nám podarilo náš projekt doviesť úspešne do konca, je na čase slávnostne ho ukončiť. Aby sme sa našim českým kamarátom nejako poďakovali za ich cennú spoluprácu, rozhodli sme sa, že im pošleme balík. Na našich cestách nás nielen bezpečne sprevádzali, ale aj navigovali a v mnohom inšpirovali. Bez ich výdatnej pomoci by sa nám nepodarilo nielen uspieť v národnej súťaži, ale ani doviesť našu loď bezpečne do prístavu. Vďaka nim bola naša plavba nielen poučná, ale i veselá a zábavná.

Na obsahu balíka sme si preto dali naozaj záležať. Pribalili sme doň:

- mapy oboch republík (to aby sa po každej ceste vrátili bezpečne späť domov a tiež, aby nezabudli, kde sa nachádza Ilava a ich spriatelená posádka)

- zašifrované odkazy ilavských námorníkov (to pre prípad, že by sa balík dostal po ceste do rúk pirátov) + kľúč k ich rozlúšteniu

- Námornícku motanicu, na ktorej výrobe sa podieľali všetci žiaci zapojení do projektu (veríme, že českým námorníkom prinesie nielen veľa zábavy, ale i ponaučenia)

- pirátske záložky určené do kníh plných dobrodružstiev (počas letných prázdnin sa určite zídu)

- prekvapenie pre oboch kapitánov

Dúfame, že sa im bude tento náš pozdrav páčiť a prisľúbia nám spoluprácu aj v budúcom školskom roku. Budeme sa tešiť. Prajeme príjemné prázdniny!

A čo povedali na balík v Stráži? Pozrite sa na ich webovej stránke.

 

 

—————

Späť