Pozdrav českej posádke

13.12.2013 17:26

Vianočný čas je spojený s prekvapeniami a vzájomným obdarúvaním. A keďže sme pri zhotovovaní darčekov nemohli zabudnúť aj na našich českých kamarátov, rozhodli sme sa im poslať malý predvianočný pozdrav. 
Do balíčka sme okrem listu vložili aj pirátsky poklad, ktorý tvorili vlastnoručne vyrobené mince. Aby si takýto poklad mohla nájsť aj posádka českej lode, nezabudli sme pribaliť i mapu Pirátskeho ostrova s presným označením miesta, kde treba kopať. Verím, že sú naši kamaráti zdatní v určovaní svetových strán a podľa náčrtu poľahky nájdu miesto s krížikom.


Najvzácnejším predmetov v balíku však bola truhlička, ktorú vyrobila  Vlaďka Hanková. Bola jednou z najkrajších, a preto sa nečudujeme, že sa s ňou lúčila veľmi ťažko. Okrem prepracovaného zovňajšku má z vnútornej strany aj malé zlaté vrecúško na tajné správy či odkazy.

A keďže každý správny poklad by mal mať i svojho strážcu, pribalili sme do darčeka aj posádku námorníčkov - uzlíčkov. Tí dohliadnu na to, aby sa balík dostal do správnych rúk. Dúfame, že našim kamarátom urobia radosť.

 

Ako sa z balíka tešili, si môžete pozrieť na ich webovej stránke.

—————

Späť